Näin rahoitat yrityksesi kasvun 2024 – webinaaritallenne

Julkaistu:
23.4.2024
Kirjoittaja:
Näin rahoitat yrityksesi kasvun 2024 – webinaaritallenne

Näin rahoitat yrityksesi kasvun 2024 – webinaaritallenne

Wannadon 15. helmikuuta järjestämässä webinaarissa rahoituksen ammattilainen ja Grants Fundingin perustajajäsen Jari Hakanen kertoi yrityksen rahoittamisesta. Grants Funding on erikoistunut kasvuhankkeiden rahoituksen muotoiluun ja hakemiseen.

Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot 

Kotimaisille yrityksille on tarjolla rahoitustukea monenlaisiin tarpeisiin. Business Finlandin ja ELY-keskusten tarjoamat rahoitusmahdollisuudet ovat monipuolisia. Siksi on tärkeää harkita huolellisesti, mistä aloittaa ja miten laatia hakemus. Laadukas hakemus on avain rahoituksen saamiseen. Ammattilaisen osaamista kannattaa ehdottomasti hyödyntää, erityisesti mikäli rahoitushakemusten kanssa toimiminen on sinulle uutta. Jari ja Grants voivat auttaa yritystäsi rahoituksen hankinnassa.

Webinaarikeskustelussa selvisi, kuinka yleisimpiä esteitä rahoituksen saamiselle ovat yksin puurtaminen, turhautuminen, väärä ajoitus ja huolimaton paperityö. Näiden ansojen välttämiseksi kannattaakin rohkeasti pyytää apua rahoituksen hakemisessa. 

Kuuntele oheisesta webinaaritallenteesta Jarin tuoreet vinkit yrityksen rahoitukseen vuonna 2024. Älä epäröi kääntyä rahoittajien tai Grantsin puoleen, mikäli tunnistat mahdollisuuden yrityksellesi! 

Tsekkaa myös nämä blogit