Sisällöntuotanto, käännökset ja viestintä

Paljonko aikaa säästyy esimerkiksi asiakastyöhön, kun Wannado hoitaa somet, blogit, käännökset ja viestinnän työt? Aika paljon.

Osta sisällöntuotanto palveluna

Hakukoneoptimoitu ja hyvin suunniteltu sisältö tuo liikennettä myös ilman maksettua mainontaa.

Sisältöstrategia

Tuloksellinen sisältöstrategia pureutuu kohderyhmäsi aitoihin tarpeisiin ja kysymyksiin, joihin sinulla on vastaus. Oikeilla mittareilla varmistamme, että sisältömarkkinointi pohjautuu todelliseen dataan.

Somen ylläpito

Tilaa meiltä sosiaalisen median ylläpito. Tiedät itse, että se säästää todella paljon aikaa. Teemme kuvat, videot, tekstit ja häsät hyväksymäsi suunnitelman mukaisesti. Voimme myös hoitaa someviesteihin vastailun!

Blogit ja uutiskirjeet

Tämä on sitä digimarkkinoinnin operaation kivijalkaa. Jatkuva hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto ja sen säännöllinen jakaminen myös olemassa oleville asiakkaille.

Käännöstyöt

Meiltä löytyy natiivipuhujat niin brittienglantiin kuin jenkkityyliin, samoin hoituu toinen kotimainen tai riikinruotsi. Lokalisoimme viestisi kohderyhmän kielelle.

#HR
Employer branding

Saat meiltä apua myös työnantajamielikuvan ja rekrymarkkinoinnin töihin.

Vahva osaaminen ja kokemus erityisesti IT-alan osaajien houkuttelusta.
Kokemusta kansainvälisestä rekrytoinnista ja siihen liittyvästä byrokratiasta.
Sisäisen viestinnän ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus.
Rekrymarkkinointi, hakijaviestintä ja rekryprosessin hallinta.

Teetä Wannadolla myös raportit ja taittotyöt

Wannado tietokone

Vuosiraportti

Kaikkia kiinnostaa miten vuosi meni, eikä vähiten johtoa ja sijoittajia. Tätä ei kannata jättää Google Docsin varaan! Saat meiltä brändinmukaisen esityksen, infograafit ja tarvittaessa kirjaksi taitetun vakuuttavan teoksen.  

Vastuullisuusraportti

Vastuullisuustyö kasvattaa yrityksen arvoa ja brändiä monella tavalla, joten se on syytä viestiä ja raportoida oikein. Me varmistamme, että vastuullisuus ei ole se tylsin osuus raportissasi.

Katalogit ja manuaalit

Tarvitsetko tarkkojen standardin mukaiset tuotekatalogit tai käyttöohjeet? Meillä tehdään paljon erilaisia teknisiäkin taittotöitä erityisesti rakennus- ja teollisuustoimialoille.  

A lady with long dark hair is posing for the camera

Joustava tuki kaikkiin markkinoinnin ja viestinnän töihin

Kun teet Wannadolle palvelusopimuksen, saat käyttöösi kymmenien asiantuntijoiden osaamisen. Oman luottohenkilösi on suora kontaktisi ja tekijäsi.

Olemme ketterä toimisto ilman aloituskuluja, ilman kiinteitä kuluja tai määraikaisia sopimuksia. Maksat vain tehdystä työstä 10 minuutin tarkkuudella.

OTA YHTEYTTÄ

Joustava ulkoistaminen on mahdollista, jopa suotavaa.