Kansainväliset kasvupalvelut

Oletko valmis viemään yrityksesi ulkomaille? Vienti kannattaa, ja me tiedämme miten kansainvälinen operaatio rakennetaan.

Suomi on pieni maa

Kansainvälisillä markkinoilla on valtava potentiaali monenlaiselle liiketoiminnalle. Meille kansainvälistyminen ei ole riski, vaan kasvun edellytys.

KV-strategia

Ulkomaille ei kannata lähteä kuitenkaan aivan soitellen sotaan. Kokeneet viennin asiantuntijamme tuntevat sudenkuopat ja luovat kanssasi  tavoitteellisen, realistisen roadmapin.

Rahoitus

Kun suunnitelma ja toimenpiteet ovat tiedossa, autamme sinua hakemaan sopivaa rahoitusta toteutukseen. Saatavilla on monenlaisia rahoitusinstrumentteja.

Markkinatutkimus

Kansainvälistyminen vaatii monenlaista ymmärrystä kohdemaasta ja kohderyhmästä. Tähän meillä on testatut prosessit ja toimintamallit.

Business landing

Tämä on se käytännön osuus. Saat käyttöösi meidän valmiit verkostot, yhteistyökumppanit ja paikallisasiantuntijat markkinaan etabloitumiseen. Hoidamme käännökset ja lokalisoinnin.

Let's go! 
Lähde maailmalle

Monta hyvää syytä toteuttaa kv-operaatio Wannadon kanssa.

Hyödynnät kokeneiden yrittäjien aidot kokemukset, ja vältät yleisimmät virheet.
Saat kokonaisvaltaista, vankkaa strategista tukea joka kertoo kyllä, jos ideasi ei toimi.
Rahabotti kertoo sinulle sopivan rahoituksen. √Ąl√§ j√§t√§ rahaa p√∂yd√§lle.
Monissa maissa esimerkiksi tuotanto on halvempaa. Mekin työllistämme useissa maissa.
Monissa maissa on itselläkin mukavampaa. Mekin asumme Espanjassa.

Helppoa: kaikki samalta luukulta!

Wannado tietokone

Strategia & suunnittelu

Uuden edessä kansainvälinen kokemus niin strategisella kuin konkretian tasolla on kullan arvoista. Käymme läpi ideasi ja konseptisi kantavuuden.

Myynti & markkinointi

Saat digimarkkinoinnin ja käännökset natiivikumppaneilta. Omalla call centerillämme voimme toteuttaa myös monikielistä buukkausta.

Asiakaspalvelu

Alkoiko puhelin soimaan ja sähköposti laulamaan vierailla kielillä? Me palvelemme asiakkaasi chatissa, puhelimessa ja mailissa heidän kielellään. Comprende? 

A lady with long dark hair is posing for the camera

Irina Viitala, kansainvälisen kaupan asiantuntija

Wannadon perustajaosakas, sarjayrittäjä ja kokenut viennintekijä Irina auttaa sinua kaikissa kansainvälisen kasvun haasteissa. Hänellä on syntilistallaan kymmenien pk-firmojen kasvuoperaatioiden valmennus ja toteutus.

OTA¬†YHTEYTT√Ą

Kansainvälinen kasvu on mahdollista, jopa suotavaa.