PALVELUT

Täyden palvelun markkinointitoimisto

Tarvittaessa saat kylkeen vielä myynnin ja asiakaspalvelun sisaryhtiöiltämme. Näin pystymme toimittamaan koko putken samalta luukulta: suunnittelu, rahoitus, markkinointi, buukkaus, uuteen markkinaan etabloituminen ja monikielinen asiakaspalvelu.

Digimarkkinointi

Teemme liiketoimintalähtöistä digimarkkinointia oikeissa kanavissa oikealla viestillä. Somen ylläpito, maksettu mainonta, hakukoneoptimointi, vuosikellot ja suunnitelmat - kaikki hoituu strategiasta toteutukseen ja raportointiin.

Lue lisää

Verkkosivut

Rakennamme näyttävät ja toimivat verkkosivut yrityksellesi. Eniten teemme WordPressiä, Webflowta ja WIXiä, mutta muutkin alustat hoituu. Samalla laitetaan seuranta, webanalytiikka, integraatiot ja automaatiot kuntoon GDPR ja saavutettavuus huomioiden.

Lue lisää

Design ja media

Toteutamme brändisi mukaiset visuaalit printtiin ja digiin. Somepohjat, animaatiot, mainosvideot, taittotyöt, messumateriaalit, pakkaussuunnittelu, UI/UX suunnittelu ja muu digitaalinen muotoilu.

Lue lisää

Kansainvälistyminen

Tarjoamme 10 vuoden kokemuksella kaikki viennin palvelut Eurooppaan tai USA:an lähteville pk-yrityksille: rahoituksen haku, markkinatutkimus, markkinointi, myynti ja business landing.

Lue lisää

Kenelle teemme tätä ja miksi

Yrittäjälle

Wannado on alkuperäinen yrittäjän ongelmanratkaisupalvelu ilman jäätäviä paketteja ja kuukausien sitoumuksia. Me tunnemme pk-yritysten realiteetit ja kasvukivut, ja tiedämme mikä niihin auttaa. Yrittämisen kuuluu olla ihanaa ja työelämän joustavaa!

Markkinointipäällikölle

Tarvitsetko sijaista perhevapaiden ajaksi? Hoituu, vaikka henkilöstövuokrauksena. Tuemme inhouse-tiimejä myös tuntihintaan ja tarvittaessa, juuri sillä puuttuvalla osaamisella ja ilman rekrytoinnin riskejä. Teemme todennäköisesti myös edullisemmin kuin nykyinen toimistonne.

Muille toimistoille

Toimimme alihankkijana hintaan, josta jää katetta teillekin. Todennäköisesti teidän kannattaa ottaa meiltä myös powerpointin hinkkaukset, mainoskuittien kaivelut ja muut markkinointiassarin hommat, jolloin säästyy omien kalliimpien osaajien aikaa.

Itsenäisille konsulteille

Sinun leipääsi on strategia, visio ja kokonaisuus - meidän leipäämme on niiden toteutus. Kun asiakkaasi suunnitelma on vailla hands-on-tekijää, voit suositella Wannadota ja kun meille syntyy laskutusta, saat itsekin lisää rahaa. Win-win-yhteistyö!

Four customer service ladies happily at work with headphones on and laptops open.

Tarvitsetko buukkausta tai monikielisen asiakaspalvelun kumppanin? 

Kun hyvä kumppani löytyy, on helpointa ottaa kaikki tarvittavat palvelut samalta luukulta. Tämä säästää paljon aikaa ja rahaa, kun sinun ei tarvitse koordinoida ja projektijohtaa eri tahojen välissä.

Wannadolta saat asiantuntevat B2B-buukkauksen palvelut myynnin vauhdittamiseen. Jos taas yhteydenottoja tulee jo solkenaan, voimme hoitaa ne aurinkoisella asiakaspalvelulla. Monikielisesti, monikanavaisesti, 24-7.

ota yhteyttä
portfolio

Asiakkaita ja työnäytteitä

Suurin osa työstämme on jatkuvaa yhteistyötä osana asiakkaan tiimiä. Toimialoja löytyy laidasta laitaan ja meillä on ilo toimia niin yrittäjien tukena kuin kansainvälisten korporaatioidenkin back-upina.

asiakas

Trustmary

Digitaalinen suosittelu- ja kyselytyökalu

wannadolta

Markkinatutkimus Espanjaan

katso refe
asiakas

CGI

Globaali IT- ja liiketoimintapalveluiden tarjoaja

wannadolta

Markkinatutkimus Saksaan

katso refe
asiakas

LSG Lufthansa Service Holding AG

Lentoliikenteen catering- ja tukipalvelut

wannadolta

Markkinatutkimus Suomeen

katso refe
asiakas

People Cloud

Digitaalinen palvelu IT-alihankintaan

wannadolta

Markkinointipäällikkö

katso refe
asiakas

AMP-yhtiöt

Yritystilojen suunnittelu ja rakennus

wannadolta

Konseptisuunnittelu ja verkkosivut

katso refe
asiakas

Louhi

Kotimainen webhotelli

wannadolta

Markkinointiassistentti

katso refe
asiakas

Skhole

E-oppimisalustan toimittaja

wannadolta

Markkinointipäällikkö

katso refe
asiakas

Helsingin kaupunki

wannadolta

Instagram-koulutus

katso refe
asiakas

FranklinCovey Sweden

Yritysjohdon valmennustalo

wannadolta

Verkkosivun käännökset

katso refe
asiakas

Koho Sales

Projektinhallintajärjestelmä

wannadolta

UI/UX ja graafinen suunnittelu

katso refe
asiakas

Software Finland

Ohjelmistoalan yritysten yhteisö

wannadolta

Brändiuudistus ja verkkosivusto

katso refe
300
+

Asiakasta kansainvälisesti

1000
+

Markkinoinnin projektia

120
+

Julkaistua verkkosivua

Mitä meistä sanotaan

Susanna Rossi

People Cloud Oy

"Wannado on toteuttanut meille brändiuudistuksen, LinkedIn-koulutuksen, verkkosivut ja asiakaskyselyn. Kokoajan syntyy sisältöjä nettisivuille ja uutiskirjeeseen. Yhteisissä palavereissa pohditaan markkinoinnin kokonaisuutta ja strategista suuntaa. Wannadon tekijät ovat jouheva osa meidän tiimiä."

Heidi Huttunen

Helsingin kaupunki

"Wannadon koulutus oli todella hyvä ja antoi paljon hyviä vinkkejä Instagramin käyttöön. Koulutukseen osallistui eriasteisia Instagramin käyttäjiä ja kaikki saivat koulutuksesta varmasti jotain uutta mukaansa. Esitys oli selkeä ja hyvin jäsennetty, kiitos!"

Anna Saastamoinen

Suomen Youth For Understanding ry

"Kiitos, saimme pitkään jatkuneen ongelman google analyticsin suhteen ratkaistua ja hoidettua kuntoon. Teen töitä markkinoinnissa yksin, enkä mitenkään osaa ratkaista kaikkia mahdollisia eteen tulevia asioita itse. Oli mahtavaa saada pitempään stressannut ongelma selväksi, ja erityisen kiva oli tunne siitä, etten olekaan yksin vaan sain asiantuntevaa tukea ja tekemistä taustalta Wannado:lta, että joku osasi auttaa ja korjata tilanteen jatkuvien arvailujen sijaan."

Anu Hämäläinen

Basware Oyj

"Wannadolta saa nopealla aikataululla apua silloin kun tarvitsee ja sellaista apua kun tarvitsee. Me olemme k√§ytt√§neet Wannadolaisia mm. lis√§apuna tapahtumissamme, info-s√§hk√∂postimme hallinnointiin sek√§ erilaisiin markkinoinnin projektien tukit√∂ihin. Ty√∂t sujuvat aina rivakasti, luotettavasti ja laadukkaasti, vaatien eritt√§in v√§h√§n asiakkaan aikaa tai puuttumista ‚Äď kunnon briiffi tietysti aina tarvitaan. Olen ollut eritt√§in tyytyv√§inen positiiviseen tiimiin ja reippaaseen tekemiseen, josta on ollut meille aitoa lis√§arvoa. T√§st√§ palvelukumppanista en luovu."

Vera Wallgren

FranklinCovey Sweden Ab

"Tarvitsimme kansainväliselle valmennusalustallemme käännösapua melkoisessa aikataulupaineessa. Konekäännöksen oikolukuun tarvittiin kumppani, jolta hoituu sovitusti massiivinen käännöstyö. Oli helpotus, kun Wannadolta löytyi meidän alaa ja sanastoa opiskellut kääntäjä! Yhteistyö sujui ripeästi ja kommunikointi oli proaktiivista koko projektin ajan. Voin suositella!"

Pekka Ketonen

Apomera Ab

"Kasvuyritykselle Wannado on erinomainen ratkaisu, suosittelen lämpimästi! Joustava ulkoistaminen toimii kun on tarvetta skaalautua tai jos on selkeitä kokonaisuuksia, missä muutoin kaipaa apua. Meille Wannado on ollut yksi tärkeimmistä kasvuvauhdin mahdollistajista."

Aika on rahaa

Minkä arvoista on se, että saat keskittyä omiin asiakkaisiisi? Kannattaa delegoida järkevästi. Kun kaikki tekevät sitä, missä omalle työpanokselle saadaan paras tuotto, niin teillä jää jotain viivan allekin.

Kokeile riskittä ja ilman sitoumuksia!
‚Äć

PYYD√Ą¬†TARJOUS