A digital marketing worker sitting on a balcony with laptop
REKRYTOINTI

Töihin Wannadolle

Me olemme diginomadien unelmatyönantaja. Tarjoamme paikkariippumattoman työn, vastuuta ja vapaat työajat. Yrittäjän vapaus kuuluu kaikille!

Wannado | Etätyö

Mitä me etsitään?

Haluamme ihmisiä, jotka viihtyvät etätyöyhteisössä. Sinun pitää osata englantia ja olla tottunut johtamaan itseäsi ja omaa työtäsi. Meillä myös palkkatyöntekijät toimivat hyvin yrittäjämäisesti - luotamme tekijöihin ja jokainen hoitaa itsenäisesti asiakaskontakteja.

Lisäksi odotamme sinun seuraavan aktiivisesti oman alasi trendejä, jotta voit kertoa asiakkaillemme parhaat ratkaisut. Kokeilet ennakkoluulottomasti tekoälyn uusimpia sovelluksia ja omaksut nopeasti uudet työkalut.

Muutoin kaikki riippuukin meidän asiakkaiden toiveista.

Meillä on harvoin tarvetta avata erillisiä julkisia hakuja, joten kannattaa jättää tiedot  rekryportaaliin. Rekrytoijamme ihan oikeasti käyttää sitä ensisijaisesti, ja tilanteet elää vauhdikkaasti.

Mitä me tarjotaan?

No aidosti paikkariippumaton työ ja sen tuoma sinun näköinen elämä, siellä missä haluat. Työ seuraa perässä.

Wannado työllistää useissa maissa ja maakohtaisilla ehdoilla. Esimerkiksi Espanjassa työntekijämme ovat Espanjan työlainsäädännön piirissä ja saavat paikallisen työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Tarvittaessa saat meidän piikkiin coworking-jäsenyyden, mikäli sellainen on paikkakunnallasi mahdollista. Fuengirolassa voit tavata sisaryhtiöiden porukkaa toimistolla, mutta markkinoijat ovat levällään ympäri Eurooppaa.

Työsuhteen laatu sovitaan tilanteen mukaan: voidaan maksaa sulle palkkaa tai voit laskuttaa meitä. Kerro mitä oot tulossa tekemään ja mihin maahan, niin katsotaan, ollaanko match!

Miksi meillä viihdytään

Remote first

Meillä ei ole toimistopakkoa edes yhtenä tai kahtena päivänä, eikä todellakaan kulttuurin takia. Kaikki hoituu etänä: myynti, rekrytointi, kehityskeskustelut, koulutukset ja kahvikeskustelut. Kunhan nettiyhteys pelaa ja ollaan sovitusti tavoitettavissa aikaeroista huolimatta.

Parviäly ja tasa-arvo

Vaikka olemme et√§ty√∂n edell√§k√§vij√∂it√§, ei Wannadolla kukaan ole kuitenkaan yksin. Slack on yrityksemme sykkiv√§ syd√§n, jossa jaetaan ilot ja surut ‚Äď kun kaikki ovat et√§n√§, kaikki ovat samalla viivalla, etk√§ j√§√§ ulkopuoliseksi. Meill√§ voit my√∂s edet√§ ja saada vastuuta t√§ysin et√§n√§.

Vapaus ja itsenäisyys

Meid√§n mielest√§ yritt√§j√§n vapaus kuuluu kaikille. Tekij√∂ill√§ on vapaus valita, mit√§ projekteja ottaa ja miten haluaa rooliaan kehitt√§√§. Yritt√§j√§m√§inen ty√∂tapa ja itsens√§ johtaminen on monelle uusi kokemus, joka voi tulla shokkina. √Ąl√§ huoli! Me kopataan sut, ja nouset entist√§ vahvempana.

Jätä tietosi rekryportaaliin, niin nimesi pomppaa kun hakuja tehdään.