Jenny Mäkelä
Content Specialist

Kaipaatko sisältöjä yrityksesi kotisivuille, sosiaaliseen mediaan, kampanjoihin tai esimerkiksi uutiskirjeeseen? Onko mielessäsi lukuisia ideoita, jotka jäävät kuitenkin pullonkaulaan koska kukaan ei ota konkreettista koppia ja vie ajatuksia käytäntöön saakka? Tarvitsetko videoille ja kuville editoijaa? Puuttuuko yrityksesi tiimistä someosaaja? Toimin tukenasi ja tekijänä minkä tahansa edellä mainitun tai vaikka näiden kaikkien tarpeiden kanssa!

Ideoin sekä toteutan mielelläni hakukoneystävällisiä ja kohderyhmälle sopivia sisältöjä. Olen järjestelmällinen ja joustava tyyppi, jonka kanssa on helppo tehdä töitä. Kommunikoin aktiivisesti, ehdotan rohkeasti ja uskallan kysyä. Nautin itseni kehittämisestä, joten tartun mielelläni myös uusiin haasteisiin!

Aiempaa kokemusta löytyy mm. kevytyrittäjyydestä sekä tiimiesimiehen ja myyntineuvottelijan tehtävistä. Myös palveluneuvojan titteliä olen kantanut useamman vuoden ajan (=asiakaspalvelija isolla A:lla). Vapaa-aikani kuluu liikuntaa harrastamalla usein joko kuntosalilla tai tanssien. Lisäksi vauhdikas espanjanvesikoira pitää päivittäisestä aktiivisuustasosta erittäin hyvää huolta.

Fyysisesti vaikutan Tampereella, mutta etäyhteyksien ansiosta työskentely kanssani onnistuu sijainnista riippumatta. Aloitetaanko yhteistyö vaikka heti?

#Supervoimat

Sisällöntuotanto ja markkinointisuunnitelmat - tuntee laajasti digimarkkinoinnin mahdollisuudet
Nopea omaksuja - ottaa haltuun projektin kuin projektin sujuvasti ja ammattitaidolla
Videotyöt - Editoi liikkuvan kuvan someen, Google-mainontaan, verkkosivuille