Alma Ulvelin
Graphic Designer

Vaikka istuin koko lapsuuteni pianonpenkillä, tuli minusta kuitenkin visuaalisuuden ammattilainen – graafikko. Olen idearikas, joskus riesaksikin asti. Parhaat ideat löydän lenkkipolulta tai ihan vaan työtuolissa sinnikkäästi istumalla, sillä lopulta työt edistyvät vain tekemällä.

Toteutan grafiikkoja monipuolisesti logoista ja käyntikorteista isoihin taittokokonaisuuksiin. Hallitsen suunnitteluprosessin ideoinnista paino- tai julkaisuvalmiiseen toteutukseen ja teen hommat aina aikataulussa. En hajoa paineen alle, vaan oikeastaan nautin siitä salaa. Tänne on tultu tekemään eikä haaveilemaan, eikö niin?

Asiakkaan tavoitteet toimivat aina kompassinani. Jos projekti on solmussa tai tuntuu vaikealta hahmottaa, osaan paloitella sen sopiviin osiin. Jos olet visuaalisesti umpikujassa, otan kopin ja autan löytämään polun. Noin 20 vuotta graafikkona antaa jo vähän näkemystä näihin juttuihin.

Kiinnitän visuaalisuuden lisäksi paljon huomiota sisältöihin ja erityisesti otsikointi on yksi monista tervehenkisistä paheistani. Olen yhtä lailla luova visionääri kuin käytännönläheinen työmyyrä, painotus riippuu projektin luonteesta. Työskentelen suomeksi, espanjaksi ja englanniksi.

Vapaa-ajalla pimputtelen sitten sitä pianoa.

#Supervoimat

Visuaaliset konseptit ja erottuvat yritysilmeet
Saa kiinni sotkuisesta ja epämääräisestäkin ideastasi
Suunnittelee verkkosivut niin WordPressiin, Webflowhun kuin muihinkin alustoihin